Doorgaan naar inhoud
Je badkamer een andere look geven? Ga voor een trendy kraan!

Je badkamer een andere look geven? Ga voor een trendy kraan!

Soms zit een groot effect in de details. Zochten we voorheen vooral met tegels of het design van het bad naar een opvallende look, nu is het een mooie kraan die jouw badkamer een interessant accent geeft. Bij Furnified vind je de komende tijd een hoop nieuwe kranen die er in kleur of vorm uitspringen. Voor welke trendy kraan ga jij?

Rustgevend wit

Wit staat voor rust en reinheid en dat is precies wat je wil in de badkamer, toch? In 2022 zien we de witte kraan in glanzende, maar vooral matte variant: check bijvoorbeeld onze Vosgess kraan. Deze type kraan past perfect bij een basic of een Scandinavische badkamer. Combineer voor een ‘Scandi stijl’ de witte kraan met licht hout en een granito vloer. Wil je liever dat de witte kraan de showstopper van jouw badkamer wordt? Laat hem dan opvallen in een donkergrijze of zwarte ruimt of juist een badkamer met veel kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze terrazzo wastafel? In combinatie met de witte kraan, wordt jouw badkamer een plaatje!

Glamorous goud

Oh la la: een gouden kraan geeft je badkamer een instant upgrade! Of je nu kiest voor de glanzende of de matte afwerking, zoals Knox of Perth, een gouden kraan springt altijd in het oog. Combineer deze luxueuze blikvanger met een donkere achtergrond, zoals donker gekleurde eikenhouten meubels of zwarte tegels. Zo wordt de gouden kraan haast een kunstobject! Maar je kunt een goudkleurige kraan ook prachtig matchen met natuursteen zoals marmer. De verfijnde uitstraling van marmer wordt versterkt door de zachte gloed van de gouden kranen en accessoires. Droom je van een industriële badkamer waar beton en ruwe, natuurlijke materialen de hoofdrol spelen? Ook hierin misstaat de gouden kraan niet. Kies in dit geval voor geborstelde of matte gouden kranen: wauw!

Industrieel zwart

Stoer, modern en industrieel: zwart is al een tijdje een populaire interieurtrend en heeft nu ook de badkamer bereikt. Een zwarte kraan geeft je badkamer een strakke, minimalistische en stylish look. En aangezien niet héél veel mensen aan een zwarte kraan denken, maakt het je meteen uniek! Combineer een zwarte kraan, zoals Knox, Max of Jamie, bijvoorbeeld met een all white badkamer en andere zwarte accenten. Super stijlvol en erg hedendaags! Maar zwart staat ook heel mooi met marmer: een zwarte kraan geeft de elegante uitstraling van marmer een verrassend stoer effect. En zwarte kranen hebben nog een belangrijk voordeel: je bent van die vervelende vingerdrukken af! Heb je gekozen voor een zwarte kraan voor je wasbak? Trek deze strakke stijl dan door naar je douche met één van onze zwarte, matte douchekranen: Finistere, Dauphines of Versailles.
Vorig artikel Musthaves voor een industrieel interieur
Volgend artikel De grootste badkamertrends van 2022, dit zijn ze!
Back to the top