Stock sale 2.0

Stock sale 2.0

Rethink – Reuse – Restyle: Refurnified

Na onze succesvolle Furnified/Going Objects stock sale van afgelopen maandag hebben we besloten om dit gewoon nog een keer te doen voor iedereen die geen kans heeft gekregen om langs te komen. Noteer zaterdag 11 juni in je agenda want onze tweede kans collectie is aangevuld met nieuwe en imperfecte meubels aan hoge kortingen. 

‘Rethink - Reuse – Restyle: Refurnified’, zaakvoerder Ward Thibaut legt uit: “Tijdens het ontwikkelproces van onze meubels gebeurt het wel eens dat een meubelstuk niet volledig aan onze kwaliteitseisen voldoet. We werken veel met natuurproducten zoals marmer en hout, daar ontstaat soms een barst of een deukje in. Wij vinden dat deze meubels zeker niet op het stort thuishoren, met onze stock sale krijgen zij een tweede kans.”

 Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontdek als eerste onze sneak peeks!

 

 

Refurnified stock sale 1

“In deze stock sale vind je meubels met een kleine imperfectie. Dan is het ook meteen een stuk minder erg wanneer je zelf een krasje op je meubel maakt.”

Refurnified: meubels met een imperfectie

Bij een typische stockverkoop gaat het vaak om ruimte maken in het magazijn, de oude voorraad moet de deur uit. De Refurnified stock sale zit wat anders in elkaar. “Vanuit duurzaamheidsoogpunt hebben we de afgelopen jaren ons voorraadsysteem al flink verbeterd zodat we niet met te grote voorraden overblijven” vertelt zaakvoerder Ward Thibaut. “In deze stock sale tref je dus vooral meubels met een kleine imperfectie, zoals een barst in het marmeren tafelblad of een krasje op een tafelpoot.”

Refurnified stock sale 2

Praktische info

  • Wanneer: 11 juni in Antwerpen
  • Waar: In ons magazijn (Merantistraat UNIT G - 2030 Antwerpen)
  • Tijd: In Antwerpen vanaf 9u30 tem 12u30

Belangrijk

  • First come, first served. Zet dus je wekker en wees op tijd!
  • Tijdens onze fysieke stock sale kun je enkel met cash betalen.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het transport van je aankoop
  • Ontdek alle voorwaarden van onze stock sale hier

Save the date


Plaats een comment

Let op, comments worden gecontroleerd alvorens ze gepubliceerd worden