Refurnified FAQ

Let op! Mondmasker verplicht en houdt 1,5 meter afstand van elkaar

Wat zijn stocksale items?

Onze stock sale items zijn producten in gebruikte staat, met soms lichte tot duidelijke zichtbare onvolkomenheden: samples, showroommodellen, klantenretours, of fotoshoot-items. Net daarom kunnen we je deze meubelen aan een extreem voordelige prijs aanbieden.

Wij zijn ervan overtuigd dat veel van deze items nog een leuk plekje kunnen veroveren in jouw interieur - en jij bespaart er heel wat geld mee!

 

Kan er nog onderhandeld worden over de prijs?

Nee. We proberen de staat van de items zo goed mogelijk in beeld te brengen met foto’s en beschrijvingen. Op basis van de staat van de producten hebben wij er een eerlijke verlaagde prijs op geplakt. Deze stock sale prijzen zijn finaal.

 

Kan ik mijn aankoop door jullie transportservices laten leveren?

Nee. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van je aankoop. Check dus vooraf goed of je aankoop in je auto past! Je kunt je aankoop ophalen op een van de Pick Up Points:

 • Antwerpen: Merantistraat UNIT 9 - 2030 Antwerpen
 • Amsterdam: Scannerstraat 17 - 1033 RV Amsterdam

   

  Wanneer kan ik mijn online aankoop komen afhalen?

  Enkele dagen na je aankoop ontvang je van onze logistieke dienst een link naar een online kalender-applicatie. Hiermee kan je makkelijk je persoonlijke ophaalmoment selecteren en reserveren.

  Stock sale items kunnen alleen op het door jou gekozen moment afgehaald worden: je kan hier dus geen externe afspraak voor maken. Gelieve deze termijn steeds te respecteren om het voor iedereen vlot te laten verlopen.

  Door de afhalingen op die manier te spreiden proberen we er voor te zorgen dat iedereen maximum een maand na afloop van de stocksale zijn aankoop op een veilige manier heeft kunnen afhalen.

   

  Kan ik mijn aankoop van de stock sale van 20 november meteen meenemen? 

  Ja, je bent zelf verantwoordelijk voor het transport. Indien je niet in de gelegenheid bent om je aankoop meteen mee te nemen, kun je vanaf 24 november het item afhalen. Wij zullen je contacteren wanneer de items klaarstaan. 

  Items die na 28 november niet zijn opgehaald, beschouwen als een annulatie en hiervoor rekenen wij no show-fee. 

   

  Is mijn aankoop verpakt?

  Nee. Stock sale-items zijn niet verpakt. Verpakking en een veilig transport moet je zelf regelen.

   

  Wat als mijn aankoop niet in mijn wagen past?

  Helaas, transport van je aankoop is je eigen verantwoordelijkheid. Bekijk vooraf daarom goed of je aankoop in je auto past. Gaat dit niet? We beschouwen je aankoop dan als een herroeping en zullen je order moeten annuleren.

  We storten je desgevallend uiteraard het aankoopbedrag terug, maar wel met een vermindering van 30% aan administratieve kosten, en dit met een minimum van €50,00. Zowel het klaarzetten als verwerken van jouw order nam immers tijd in beslag.

  Check dus zeker de afmeting van je kofferruimte en zorg dat je bestelling erin past. De maximum-afmetingen van onze producten vind je terug op www.furnified.com en www.goingobjects.com.

  Contacteer ons zeker bij twijfel – we bezorgen je met plezier de correcte afmetingen!

   

  Voorziet het Pick Up Point helpende handen?

  Nee, ons magazijnpersoneel is daar enkel voor de verdeling van je items. Voorzie dus zelf voldoende hulp – sommige items kunnen immers behoorlijk zwaar en moeilijk handelbaar zijn. Furnified noch Going Objects kan hierbij verantwoordelijk gesteld worden voor schade die kan optreden tijdens de ophaling van je bestelling. Ga steeds voorzichtig te werk met inladen!

   

  Kan ik mijn aankoop retourneren of herroepen?

  Nee, stock sale items kan je niet retourneren of herroepen. Wanneer het goed het Pick Up Point verlaten heeft, behoort een teruggave niet meer tot de mogelijkheden.

  Bekijk je aankoop dus heel even bij afhaling. Bevalt het item je niet, dan kan je dit zonder probleem melden aan onze medewerker, en mag je het product weigeren.

  In dat geval annuleren we je order en betalen we je het aankoopbedrag terug:

  • 100% van het aankoopbedrag, indien het item zeer uitzonderlijk toch meer onvolkomenheden zou kennen dan getoond of omschreven op de respectievelijke productpagina. We ontvangen in dat geval enkele duidelijke foto’s van het probleem als bewijs.
  • 70% van het aankoopbedrag, indien je het item weigert enkel op basis van esthetische redenen: de afmetingen vallen tegen, de kleur is niet naar wens, je twijfelt plots tóch aan de stijl van het item, ... We houden in dat geval 30% af van het aankoopbedrag (met een minimum van €50,00): er kroop immers al heel wat tijd in de logistieke en administratieve verwerking van je aankoop.

  Wat met mijn transport- en brandstofkosten?

  Deze zijn in elk scenario voor rekening van de klant, en kunnen nooit gecompenseerd worden door Furnified noch Going Objects – ook niet in het geval van herroeping, welke de reden hiervan ook mag zijn.

   

  Wat als ik mijn aankoop niet op het aangegeven moment kan komen ophalen? Is er een 'no show'-fee?

  Aankopen die niet worden opgehaald zullen wij annuleren. We zullen je het bedrag terugstorten met een vermindering van 30% aan administratieve kosten (met een minimum van €50,00).

  Het klaarzetten en verwerken van jouw order neemt immers heel wat tijd in beslag. Bovendien zou het erg jammer zijn dat een gewild artikel onnodig gereserveerd wordt, waardoor andere geïnteresseerde kopers hun kans missen.

   

  Is er garantie op de stocksale items?

  Nee. Er geldt geen garantie op onze tweedekans-artikelen en de stock sale-items.

   

  Kan ik mijn cadeaubon gebruiken in deze stocksale?

  Nee. Cadeaubonnen uitgeven door Furnified of Going Objects kunnen niet aangewend worden bij de aankoop van stock sale-items.